Disotto - Ristobar
Ikke kategoriseret Udbringning med selvkørende robot

Udbringning med selvkørende robot

Dette var en aprilsnar – Men det ville da være fantastisk hvis vi kunne blive de første i danmark til at teste dem 🙂 

Endelig ! Man skulle tro at det var løgn, men vi er den første Danske virkomhed som har fået æren af at teste Starship Technologies selvkørende robotter.

 

Bag Starship Technologies er Janus Friis & Ahti Heinla som også var med til at grundlægge skype i sin tid. De startede Starship Tecnologies i 2014 med en vision om at muligøre varelevering fra mindre virksomheder, dagligvarebutikker og pizzeriaer.

Og nu skal de små robotter altså også indtage Danmark, lignende Robotter er set hos Dominos hvor de på nuværende tidspunkt testes i New Zealand.

Vi er helt oppe og kører over at have fået denne mulighed, og glæder os til at bringe den første pizza ud med Starship i løbet af en uge eller to.

Hele konceptet fungere ved at men efter bestilling (online eller pr. telefon) får en privat kode til Starship, vi placere så maden i det special udviklede Take-away kammer som sørger for at holde maden var og frisk ved levering.

Navn, Adresse og telefonnummer sendes herefter til Starship og den sættes igang, når robotten ankommer til adressen vil den automatisk ringe kunden op for at fortælle at den er ankommet.

kunden kan nu åbne døren og indtaste den tidligere modtagede kode på robotten hvorefter låget åbnes og maden kan hentes. når låget lukkes igen, kører robotten hjem til DiSotto og er klar til næste levering.

t

Helligkorsvej 12, 4000 Roskilde

+4592901111, [email protected]

Åbningstider:

Tirs-Tors: 17.00 – 22.00

Fre-Lør: 17.00 – 24.00