Ofte stillede spørgsmål
Ofte stillede spørgsmål

Vi hos Disotto har nu dedikeret søndagen til take-away og holder derfor åbent en ekstra dag for at opfylde jeres take-away ønsker.
Det betyder også at vi ikke længere laver take-away resten af ugen, og at der ikke kan spises i restauranten om søndagen.

Take-away kan bestilles ved at klikke her

Har du et ønske om at bestille take-away en anden dag, er du velkommen til at skrive en mail på info@disotto.dk
nogle dage i forvejen, så ser vi om det kan lade sig gøre.

Vi oplever ofte at restauranten bliver fyldt når der er koncert eller andet event på Gimle eller i Roskilde kongrescenter, vi anbefaler derfor at du bestiller i god tid og noterer at selskabet skal videre til event.

Da de fleste gæster ankommer samtidig på event dage, kan der forekomme længere ventetid på mad og drikke end sædvanligt, vi har disse dage sat en lille guide på bordene hvor vi anbefaler retter der er hurtige for køkkenet at lave og herved opnår gæsterne også hurtigere servering. Det skal dog siges at det endnu ikke er sket at vores gæster ikke har nået videre til deres arrangement.

Men der kan disse dage både være ventetid på bestilling, servering og betaling i restauranten.

OBS!! - Vær opmærksom på at en bordbooking hos os varer 2 timer og derfor kan bordet være booket igen efterfølgende,
det er derfor vigtigt at du booker et bord tidligst 2 timer inden dørene åbner på spillestedet. da du/i ellers risikere at skulle forlade
restauranten inden i kan komme videre til jeres koncert/foredrag

Til borde over 8 personer tilbyder vi desværre ikke ala carte bestilling,
dette skyldes at vi er en travl restaurant og det derfor vil give jer og øvrige gæster en dårlig oplevelse.Vi har dog nedenstående 2 muligheder:
Mangia! Pizza & drikkevarer ad libitum i 2 timer
399 kr p.p
Er i 4 eller flere kan i nyde vores pizzaer, sodavand, fadøl, vand og husets vin
ad libitum i 2 timer – vi sender pizzaerne afsted i en lind strøm og fylder op når
glasset er tomt.
Sammensæt din egen menu
2 retter 378 kr p.p - 3 retter 439 kr p.p
Samme menu skal vælges til hele selskabet
med undtagelse af evt. Allergikere, vegetarer eller veganere

Drikkevarer ad libitum
2 timer 179 kr p.p + 39 kr time yderligere skal tilkøbes til hele selskabet og
inkluderer vand(m. brus eller uden), fadøl, husets vin(rød & hvid),sodavand samt kaffe på stempelkander

Se mulighederne til sammensætning af menu ved at klikke her

Send os en mail på Info@disotto.dkk for at aftale nærmere.

Ja det er helt korrekt, hos Disotto laver vi Napolitanske pizzaer, de kendetegnes ved at have bløde bunde og fyldige skorper.

Det er muligt du har fået en sprød pizza i italien, men den napolitanske pizza er den originale, hvor bla. Raffaele Esposito i 1890 opfandt og serverede verdens første Margherita til Dronning Margherita af Savoy. Pizzaens ingridienser var tomater, mozzarella og basilikum for at symolisere og ære det italienske flag.

Også i filmatiseringen af bogen Eat,Pray, Love fra 2010 ses den bløde bund, da Julia Roberts spiser en Margherita på det ikoniske pizzeria Da Michele

Vores mad bunder i traditionelle retter primært fra det syditalienske køkken og vi tager derfor stolthed i at lave maden som den i Italien er lavet gennem generationer.
Vi leverer et ufordansket, simpelt og italiensk køkken, med smage som vi husker dem fra støvlelandet (hvor vi besøger familien jævnligt)

Derfor vil du også opleve at vores napolitanske pizza er blød og luftig, vores caprese simpel og uprætentiøs, og vores pasta er fyldt  med kærlighed,

Da vi er en travl restaurant, sker det ofte er vi er fuldt bookede, og selv om i måske "fylder meget lidt".
"bare lige kan presse jer ind" eller "tænkte at det var okay" så kan vi desværre ikke trylle ekstra plads frem i vores
restaurant når den er fuldt booket uden at det kommer til gene for de øvrige gæster.

Vi anbefaler derfor at i enten afbestiller bordet gennem bekræftelsesmailen og prøver at genbooke bordet med det nye antal.
eller hvis i først finder ud af det inden for restaurantens åbningstid prøver at ringe til os på +45 92901111.

I kan også prøve at sende en  mail på Info@disotto.dk , den bliver dog ikke besvaret i åbningstiden.

Vi forbeholder os retten til at afvise bordet, hvis der ikke er booket til det korrekte antal.

Som udgangspunkt har i bordet i 2 timer fra det er booket fra.
Vi anvender et automatisk booking system og jeres bord kan derfor godt være booket både før og efter jeres reservation.

Det er derfor vigtigt at i kommer til tiden, både så i ikke skal stå og vente på at bordet bliver ledigt hvis i kommer for tidligt,
men også så ikke skal haste gennem måltidet hvis i kommer for sent.

Som udgangspunkt har i bordet i 2 timer fra det er booket fra.
Vi anvender et automatisk booking system og jeres bord kan derfor godt være booket både før og efter jeres reservation.

Hvis ikke bordet er eller bliver booket efterfølgende (hvilket vi typisk informerer om ved ankomst), er i velkommen til at sidde længere.

I kan også i kommentar til jeres booking angive at i nok ønsker at blive lidt længere, så retter vi jeres booking med ekstra tid hvis det er muligt

Ejerne Paolo og Marco Fernandes som dagligt står i køkkenet er sønner af en dansk mor og en italiensk far.
Ønsker du at læse mere om deres historie og vejen til Disotto Ristobar kan du læse videre her - https://disotto.dk/hvem-er-vi/

t

Helligkorsvej 12, 4000 Roskilde

+4592901111, info@disotto.dk

Åbningstider:

Tirs-Tors: 17.00 – 22.00

Fre-Lør: 17.00 – 24.00