Uge 41: RO:KOST mad festival
Vi er begejstrede for at kunne fortælle, at Disotto Ristobar også deltager i årets RO:KOST madfestival! I uge 41 hylder RO:KOST Madfestival Roskildes restauranter og de mange lokale fødevarer, som produceres i lokalområdet. I 2023 kan festivalen fejre hele 10 år som fast og festlig begivenhed – og vi glæder os til at deltage Vi er nemlig stolte over at være
Aperitivo ✘ DiSotto Ristobar ✘ Tapas ✘ vin ad libitum ✘ 19. AUGUST
Vi Gentager succesen Tid og sted – 19. August – 18.00 til 20.30 – Helligkorsvej 12, 4000 Roskilde Standard Pakken:4 vine ad libitum i 2,5 time1 tallerken Apericena (tapas) 279,- p.p Premium Pakken:6 vine ad libitum i 2,5 timeAperitivo Spritz ad libitum i 2,5 time1 tallerken Apericena (tapas)1 x Grana Chips 329,- p.p Vi skruer helt op for hyggen lørdag d. 19 august når vi åbner de bundløse vinflasker
Aperitivo ✘ DiSotto Ristobar ✘ Tapas ✘ vin ad libitum ✘ 24. Juni
Tid og sted – 24. Juni – 18.00 til 20.30 – Helligkorsvej 12, 4000 Roskilde Standard Pakken:4 vine ad libitum i 2,5 time1 tallerken Apericena (tapas) 319,- p.p Premium Pakken:6 vine ad libitum i 2,5 time1 tallerken Apericena (tapas)1 x Polpette Napoletane1 x Grana Chips 359,- p.p Vi skruer helt op for hyggen lørdag d. 24 Juni når vi åbner de bundløse vinflasker og tallerken serverer italiensk tapas
Vi søger – Job hos Disotto – vi søger ikke yderligere
Deltid - Helligkorsvej 12, 4000 Roskilde Jobbeskrivelse Er du vores nye familie medlem ? Vi er en lille familie-drevet italiensk restaurant i Roskilde. Vi søger lige nu ekstra hænder. Det forventes at du kan, og har lyst til, at arbejde i et travlt miljø i et godt team. Tjener:Udover arbejdet som tjener, skal du være okay med, at der kan forekomme ad
WINEMAKERS DINNER ✘ Monchiero ✘ DISOTTO RISTOBAR ✘ 24. Februar
Tid og sted - 24.Februar - 18.00 til 21.00 - Helligkorsvej 12, 4000 Roskilde 6 vine og 4 serveringer – Pris: 649,- kr Kom og deltag til en herlig gourmetaften når Luca fra vinproducenten Monchiero (Piemonte) besøger Roskilde – nærmere bestemt hos os Disotto Ristobar Vi tryller i køkkenet, mens Luca fra Monchiero og Unikavine løbende forklarer om de dejlige vine fra vingården