Nyheder
Nyheder

🇬🇧 Part-time Pizzaiolo – Disotto Ristobar, Roskilde (From January 2026)Disotto Ristobar in Roskilde is looking for a skilled part-time Pizzaiolo to join our team. The main shifts are Wednesdays, Saturdays, and every second Sunday from 16:00–22:00, with the possibility of more hours or other days — but the role is not full-time. We take pride in our Neapolitan pizza, baked in our

Juleåbningstider hos Disotto Ristobar! Ciao! Mange har spurgt om vores åbningstider i den kommende juleperiode. Vi har nogle lukkedage, så planlæg allerede jeres besøg hos os nu! Se vores åbningstider på billedet! Vi glæder os til at fejre julen med jer og ønsker jer alle en rigtig god og hyggelig jul! Vi ses hos Disotto Ristobar!

Pizza er i dag elsket verden over og findes i utallige variationer, men vidste du, at historien om pizzaens ikoniske Margherita-variant har sine rødder i en royal smagsoplevelse fra 1889 i Napoli? Her får du historien om den første pizza Margherita, der blev skabt til ære for Italiens dronning, Margherita af Savoy. Napolis Kulinariske Baggrund: Napoli, en by i Syditalien, havde

Izzo Scugnizzo: En revolution inden for elektriske pizzaovne Da vi skulle vælge en ny ovn til at bage vores napolitanske pizzaer, var det afgørende for os at finde en, der kunne genskabe den autentiske smag og tekstur, som kendetegner en ægte napolitansk pizza. Efter lang tids research faldt valget på Izzo Scugnizzo. En napolitansk pizza bages ved over 400 grader i kun

t

Helligkorsvej 12, 4000 Roskilde

+4592901111, info@disotto.dk

Åbningstider:

Tirs-Lør: 17.00 – 22.00

Søndag: 16.00 – 20.00
(Kun ta)