Bestil
Take-away til afhentning

Hos Disotto Ristobar er vi først og fremmest en Restaurant med fokus på vores spisende gæster og derfor laves der kun takeaway når vi har tiden til det. Vi tager kun i mod bestillinger online. Og vores Take-away menukort er begrænset,
det er derfor ikke alt du kan bestille i restauranten, som vi laver ud af huset. Hvis ikke det er muligt at bestille online, er det fordi vi har lukket for yderligere takeaway den pågældende dag.

Ønsker du at bestille til en sammenkomst, fødselsdag eller andet ude i fremtiden, så send os gerne en mail på [email protected] op hør om det kan lade sig gøre.

Vores mad bunder i traditionelle retter primært fra det syditalienske køkken og vi tager derfor stolthed i at lave maden som den i Italien er lavet gennem generationer.

Derfor vil du også opleve at vores napolitanske pizza er blød og luftig præcis som i støvlelandet.

Takeaway bestilles online via ovenstående link, Så vi kan udnytte tiden optimalt ved at lave mad og betjene gæster, men skulle der opstå problemer ved dette er du selvfølgelig velkommen til at give os et kald på +45 92 90 11 11 (Ikke hvis der er lukket for takeaway)

c
t

Helligkorsvej 12, 4000 Roskilde

+4592901111, [email protected]

Åbningstider:

Tirs-Tors: 17.00 – 22.00

Fre-Lør: 17.00 – 24.00