Hvem er vi ?
Man skulle tro at det hele startede da de dansk italienske brødre Marco og Paolo Fernandes åbnede deres første lille pizzeria “Da Marco e Paolo” i 2010. Men passionen for det italienske køkken startede langtid før dette, nemlig i de glade 80ere hvor deres far drev en af Roskildes første italienske restauranter “La Rustica” på hestetorvet.
Det simple i stemningen, maden, råvarerene og livet i støvlelandet gjorde at de i 2010 valgte at hoppe ud i det og åbne Da Marco e Paolo med visionen om at bringe the autentiske syditalienske køkken tilbage til Roskilde uden at “danskificere” retterne.
Siden da har det taget fart, og i 2016 slog “Disotto – Pizzeria” dørene op i en kælder på køgevej, Her fik brødrene med en ny leverandør virkelig mulighed for at bringe de italienske smage tilbage, råvarer der tidligere havde været utilgængelige i Danmark blev nu importeret på ugentlig basis stedet blev hurtigt populært. Men drømmen stoppede ikke her, og i 2019 fik de endelig muligheden for at åbne Disotto Ristobar med plads til spisende gæster, hvor konceptet er en fusion mellem restaurant, bar og vinbar.
Det er nemlig muligt både at nyde autentisk italiensk mad, men Ristobaren har også en stort italiensk vin kort med mulighed for at komme rundt i alle vin regionerne, samt lækre drink og cocktails