Disotto - Ristobar
Nyheder Uge 41: RO:KOST mad festival

Uge 41: RO:KOST mad festival

Vi er begejstrede for at kunne fortælle, at Disotto Ristobar også deltager i årets RO:KOST madfestival! 🎉🍽️

I uge 41 hylder RO:KOST Madfestival Roskildes restauranter og de mange lokale fødevarer, som produceres i lokalområdet. I 2023 kan festivalen fejre hele 10 år som fast og festlig begivenhed – og vi glæder os til at deltage

Vi er nemlig stolte over at være en del af denne fantastiske begivenhed og glæder os til at forkæle jer med vores RO:KOST menu, der i år også har et vegetarisk alternativ 🍽️😋


Billetsalget er allerede startet, så skynd dig at sikre din billet til RO:KOST madfestivalen og få en uforglemmelig madoplevelse sammen med os. 🎟️💫

RO:KOST MENU 2023

*

Forret

“Parmigiana di melanzane con crema di Gran Caseus”

Italiensk klassiker bestående af stegt aubergine i tynde skiver, mozzarella fra La Treccia, tomatsauce og parmesan i lag samt ostecreme af Gran Caseus.

*

Hovedret

“Guancia di maiale brasata alla birra su bygotto ai fungi”
Danske svinekæber braiseret med øl fra Røde Port Bryghus på en bygotto af dansk perlebyg fra Skærtoft Mølle med svampe fra Tvedemose.

Vegetarisk alternativ

Burrata fra La Treccia på en bygotto af dansk perlebyg fra Skærtoftmølle med svampe fra Tvedemose.”



*

Vinmenu med vin fra Unika Vine: 

Til forret
 
“Aglianico fra Antica Fattoria”
Campania-rødvin med blød rund fylde og lang eftersmag. I næsen finder man noter af modne kirsebær, solbær og brombær samt behagelige strejf af vanilje og krydderi. I munden fremstår vinen harmonisk og balanceret med behagelige bløde tanniner og fin længde.

*

Til hovedret

“Falanghina fra Collefrisio”
 En klar, sprød og strågul hvidvin fra Abruzzo-regionen, der fremhæver aromaer af citrusfrugter, grønt æble og urter, suppleret af en fin mineralitet og en afbalanceret syre. Vinen komplimenterer med dens elegance vores bygotto og sender minder tilbage til sommeren

*
Anvendte producenter

Røde Port Bryghus, Tvedemose Champignon, Caseus Ost & Delikatesser, Skærtoft Mølle, La Treccia og Unika Vine

køb dine billetter her:

https://rokost.nemtilmeld.dk/series/disotto-ristobar/


Hold øje med vores sociale medier for at få flere opdateringer om vores deltagelse i festivalen og de lækre retter, vi vil servere. Vi kan ikke vente med at byde jer velkommen! 🎊🥂

t

Helligkorsvej 12, 4000 Roskilde

+4592901111, info@disotto.dk

Åbningstider:

Tirs-Tors: 17.00 – 22.00

Fre-Lør: 17.00 – 24.00