Til denne gratis vinsmagning vil der være fokus på bobler til nytårsbordet, bla. en lækker champagne fra franske Collet og dejlige Italienske vine, der vil gøre din Jule/nytårs-aften fuldendt.

Vi starter fredag d. 9 december klokken 17.00, hvor vores gode ven og sommelier Thomas vil skænke de lækre bobler & vin.
Mens der samtidig vil være smagsprøver på vores italienske delikatesser helt frem til klokken 20.00

Her vil du kunne smage:

Bobler:
Sachetto – Prosecco
Collet brut. Champagne
Collet brut. Champagne magnum

Rødvin:
Corvina
Ca del Fongo – Ripasso
Ca del Fongo – Amarone
Primitivo di Manduria

Hvidvin:
Sachetto – Pinot Grigio

Dessertvin:
Brachetto d´Acqui

og diverse forskellige oste, salami, skinker etc.

Der vil være gode tilbud på vin hele aftenen.

Del gerne og inviter de venner, du tror kunne være interesseret, til vores lille hyggelige event.

Eventet er ikke købsbetinget – og i skal derfor ikke være bange for blot at dukke op og smage lidt lækkert.

Endnu en gang vil der være vin i kælderen, men denne gang vil vi fokusere på de to Italienske vinhuse Rivetto & Montecariano.

Her er altså her mulighed for en spændende smagning fra to top producenter beliggende i henholdsvis Piemonte og Veneto.

Vi starter d. 10 September klokken 18.00, hvor vores gode ven og sommelier Thomas vil skænke den lækre vin.
Mens der samtidig vil være smagsprøver på vores italienske delikatesser helt frem til klokken 20.00

Her vil du bla. Kunne smage i alt syv vine. 6 røde og en hvid

Diverse forskellige salami, skinker etc.

Det er derfor en oplagt aften at tage ned, bestille pizza og smage lidt godt til gannen i mens.

Der vil være tilbud på vin hele aftenen

Del gerne og inviter venner til vores lille hyggelige event, som du tror kunne være interesseret

30. maj 2016

Roskilde Dyrskue

Roskilde Dyrskue er danmarks største dyrskue og har en lang historie bag sig.

Det første sjællandske dyrskue fandt sted i Roskilde i 1882 og i år bliver ingen undtagelse når det skydes igang
d. 03 Juni 2016.

Skulle det ske at i bliver forgabt i alle de store Maskiner, fine dyr, sommmer solen og helt glemmer at spise.
Så ta’ et smut forbi DiSotto i kælderen på køgevej 1.

Her kan vi på kort tid tilberede fantastiske italienske pizzaer med frisk mozzarella og andre gode råvare fra Italien.
vi har åben Onsdag – Søndag | 16.00 – 22.00 og vores menukort findes her: http://disotto.dk/#menu
hvor der også kan bestilles online, ellers står vi klar på telefon 92 90 11 11

Ses vi ?

Vi udvider vores vin sortiment og derfor skal i da også smage på de nye Italienske herligheder.

Vi får derfor på fredag vores dejlige vin mand på besøg fra House of wine, der sammen med vores lærlingen vil stå og skænke lidt lækker vin og smagsprøver på vores italienske delikatesser mellem 18.00-20.00

Her vil du bla. Kunne smage

– Corvina
– Bianchello
– Byzantium
– San Giovese
– Brachetto d’Acqui
– Ripasso

Diverse forskellige salami, skinker etc.

Det er derfor en oplagt aften at tage ned, bestille pizza og smage lidt godt til gannen i mens

Gode tilbud på vin denne aften

Del gerne og inviter venner til vores lille hyggelige event, som du tror kunne være interesseret

Se mere på facebook: https://www.facebook.com/events/1015372975177647/

10. april 2016

Lukket søndag d. 10/4

Vi holder ekstraordinært lukket søndag d. 10 april

Vi er tilbage igen onsdag og klar på en ny uge

-Marco e Paolo

Dette var en aprilsnar – Men det ville da være fantastisk hvis vi kunne blive de første i danmark til at teste dem 🙂 

Endelig ! Man skulle tro at det var løgn, men vi er den første Danske virkomhed som har fået æren af at teste Starship Technologies selvkørende robotter.

 

Bag Starship Technologies er Janus Friis & Ahti Heinla som også var med til at grundlægge skype i sin tid. De startede Starship Tecnologies i 2014 med en vision om at muligøre varelevering fra mindre virksomheder, dagligvarebutikker og pizzeriaer.

Og nu skal de små robotter altså også indtage Danmark, lignende Robotter er set hos Dominos hvor de på nuværende tidspunkt testes i New Zealand.

Vi er helt oppe og kører over at have fået denne mulighed, og glæder os til at bringe den første pizza ud med Starship i løbet af en uge eller to.

Hele konceptet fungere ved at men efter bestilling (online eller pr. telefon) får en privat kode til Starship, vi placere så maden i det special udviklede Take-away kammer som sørger for at holde maden var og frisk ved levering.

Navn, Adresse og telefonnummer sendes herefter til Starship og den sættes igang, når robotten ankommer til adressen vil den automatisk ringe kunden op for at fortælle at den er ankommet.

kunden kan nu åbne døren og indtaste den tidligere modtagede kode på robotten hvorefter låget åbnes og maden kan hentes. når låget lukkes igen, kører robotten hjem til DiSotto og er klar til næste levering.

Flere har spurgt os hvorfor vi ikke er på Just-eat.dk og Hungry.dk og det er simpelthen fordi vi ikke kan se nogle ide i at betale en 3 part xx% pr.ordre for mad der alligevel skal afhentes i vores dejlige lokaler.

Men derfor skal i da ikke snydes for et lækkert system, hvor i nemt og bekvemt kan bestille jeres mad online både fra mobilen og på computeren.

Så vi har fra d.d implementeret online bestilling fra Gloriafoods/Foodbooking,  Systemet fungere på mange måder ens med både Just-eat og hungry, ved at du som forbruger går ind på vores hjemmeside og klikker på “Bestil online” i menu baren eller på “Bestil online nu” knappen som findes lige over menuen.

12825508_10153864931488190_286550719_n
Du førers nu til en side hvor du kan se hele menuen, tilføje den mad du ønsker i kurven og trykke bestil,
få sekunder efter modtager vi ordren hos DiSotto og angiver hvor mange minutter der går før du kan afhente
din bestilling – svaret sendes tilbage til dig i realtime og du får derfor et klart billede af hvornår din mad er klar.

musti

Vi håber at i bliver lige så glade og begejstret for systemet som vi allerede er 🙂

-DiSotto

See more premium WordPress themes by TommusRhodus